Jafra Workshops

Gezellige Vriendinnen Avond!

Wil jij ook wel een leuke vriendinnen avond met een workshop gezicht verzorging met gezicht reiniging, een masker en crèmes.

Wat dacht je van de voeten workshop, hilarische momenten, allemaal met de voeten ontspannen in een voeten bad, lekker scrubben enz.
Of een skincare avondje, het ouderwetse “tutten en trutten”, allemaal o.a. een huidanalyse en een moddermasker en meer …. heerlijk ontspannen en gezellig.

We kunnen veel mogelijkheden bedenken; make-up / Flipflop / Handen & voeten / Winter verzorging  … Ons hoofddoel is een leuke middag of avond!

Nodig 3-7 vriendinnen, collega’s of buren uit, plan een datum, haal en fles wijn en gegarandeerd een super leuke avond met heerlijke Jafra producten.
Alle producten lekker proberen, ruiken en voelen in jouw eigen huis en alle producten zijn na afloop ook vrijblijvend te bestellen.

Uiteraard heb jij als gastvrouw leuke voordelen.

  • Als gastvrouw van de Party krijg je een cadeaubon ter waarde van € 20,=,* on top op de gastvrouwgeschenken en wordt je extra verwend.
  • Afhankelijk van het totale verkoop bedrag op de workshop kan de gastvrouw gratis Jafra producten uitkiezen en een Royal Jelly product voor de helft van de prijs.
  • De behandeling wordt bij jou voor gedaan en de andere gasten kunnen daarna de producten bij zichzelf uitproberen.
  • Vervolg afspraken worden extra beloond.

Als jij je NU opgeeft als gastvrouw krijg je bovenop al deze voordelen nog eens een cadeau bon ter waarde van €20,=*

Alle Jafra workshops zijn een belevenis op zich zelf. In overleg kunnen we ook een combinatie of op uw persoonlijke wensen afgestemde workshop maken!

Jij wil toch ook weer eens een leuke avond of middag met jouw vriendinnen?

 

Wij bieden momenteel de volgende workshops:

Gezichtsverzorging Make-up Jafra Bodywellness Jafra Just for Men Voeten en Handen
Gezichtverzorging Make-up Bodywellness Just for Men Handen & Voeten

 

Wilt u een afspraak maken? Bel ons 06-27048942 of vul het contact formulier in, Klik hier

 

Deel op Social Media