Home » Jafra Presentatie » Workshop gezichtsverzorging

Workshop gezichtsverzorging

Geplaatst in: Jafra Presentatie 0

Workshop gezichtsverzorging.

Gisteravond weer een mooie workshop gezichtsverzorging gegeven. Voordat de gasten kwamen heb ik de tafel ingericht en alles netjes klaar gezet.
De avond begon al gezellig want de gastvrouw had buiten in de tuin lekker koffie klaar staan met mini snickers / marsjes en een doos met “kussen” (of hoe wij ze dan ook willen noemen).

Rond 20.00 uur zijn wij begonnen met een persoonlijke huidanalyse en oei dat was soms best even confronterend want heb je nu fijne lijntjes of zijn dit echt rimpels? Na alle stappen door genomen te hebben was de conclusie dat alle deelnemende dames in aanmerking kwamen voor de Time Dynamics lijn.
De haarbanden gingen om, de make-up werd verwijderd.

Workshop gezichtsverzorging

De eerste stap is het reinigen van het gezicht met een cleanser. Nu heeft de Time Dynamics lijn een Cleanser en Toner in een wat voor allen als een pluspunt werd beschouwd omdat dit vooral ‘s morgens weer tijd kan besparen.

Na de reiniging hebben de dames de keuze gekregen voor een peeling of een masker. De maskers werden lekker op de gezichten gesmeerd en aangezien deze een minuut of 10 moet intrekken werden wij door de gastvrouw uitgenodigd om buiten een glas wijn te komen drinken. De gastvrouw heeft er echt een heerlijke vriendinnen avond van gemaakt want dit keer stond er een schaal met komkommer, worteltjes en bugles klaar met dipsaus en Heksenkaas. Onder het genot van al dit lekkers kon het Calming Hydration Masker lekker in trekken.

Na het afspoelen van de gezichten vervolgen wij de workshop met de keuze tussen de Royal Jelly Milk Balm en  Elasticity Recovery Hydrogel Firmiplex Complex. Ja dat laatste komt op zo’n workshop slecht uit mijn mond en ik roep dan ook maar dat potje met die blauw/witte balletjes want de naam is onuitspreekbaar.
Omdat ik net een wervend verhaal had vertelt over de werking van hyaluronzuur in je huid en het feit dat steeds meer cosmetische artsen hier laaiend enthousiast over zijn was de keuze duidelijk. De blauw/witte balletjes.

Voor de oogcrème was er de keuze tussen de Time Dynamics Optimeyes en de Royal Jelly parels. Mijn gastvrouw had de Royal Jelly Parels al eens geprobeerd en deze stond al bovenaan haar wishlist. Vanwege haar enthousiasme heeft de hele goep gekozen om de parels te proberen. Leuk is dan ook om de reacties van “ohh wat zacht” en “oh wat voelt dit fijn” te horen. Ook voor mij zijn de oogparels een van mijn favoriete producten.

We hebben de workshop afgerond met de heerlijke Time Delay nacht creme.

2 van de aanwezige dames hadden van te voren al aangegeven dat zij ook op zoek zijn naar iets extra’s tegen rimpels en lijntjes. De Pro Line is hier uitermate geschikt voor. Ik heb voor de lijntjes rondom de mond geadviseerd de Dermal Line Filler te nemen en voor de lijntjes rondom de ogen en de hangende oogleden de Eye Transformer. Deze Pro Line is tot en met 23 augustus nog met 30% korting.

Het was een hele leuke en geslaagde avond en ik bedank bij deze de gastvrouw voor haar enorme gastvrijheid!
Wil jij ook zo’n leuke avond met jouw vriendinnen? Boek jouw vriendinnen workshop hier!.

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter