Home » Algemeen » Waarom zou ik een Jafra Presentatie willen?

Waarom zou ik een Jafra Presentatie willen?

Waarom zou ik een Jafra presentatie willen? Ik hoor het je zo denken.

Heb je al visioenen van een huis vol vrouwen en dan zo’n opgedirkte dame die jou van ALLES vertelt over de ingrediënten van dat ene potje, na 10 minuten gepraat te hebben dit zelfde potje open maakt en de kring rond laat gaat zodat iedereen even mag ruiken?
Als dit jouw idee is van een Jafra presentatie dan wordt het echt tijd er een te gaan houden :-). Weg met dit jaren “70 idee!

Een Jafra presentatie:

Een eettafel mooi opgemaakt met de producten die horen bij de keuze van de presentatie. Je hebt verschillende mogelijkheden. Standaard heb je keuze tussen Skincare, Bodywellness en Makeup. Maar in overleg kunnen we natuurlijk van alles erbij verzinnen. Die flexibiliteit die is er altijd.

Absoluut geen saaie verhalen over ingrediënten maar een leuke avond/middag waarin jij als gast of gastvrouw heerlijk aan tafel met een spiegeltje alles mag proberen. Na een huidanalyse weet jij exact welke producten er geschikt zijn voor jouw huid dus aan het werk!.
Lekker reinigen, Masker of Peeling, dan een serum, oogcreme noem het maar op. Zelf actief met de producten aan het werk zodat jij zelf kunt bepalen of het lekker voelt, ruikt en smeert en boven alles hoe jouw huid voelt na het gebruik van de producten.

Heb jij een make-up avondje met jouw vriendinnen dan kijken we eerst wat voor soort makeup je normaal gesproken gebruikt. Waar zouden jullie meer van willen weten. Tip & Trics en mooie looks die ik jou kan leren. Een makeup presentatie leer ij in een korte tijd, wie heeft er immers ’s nog uren de tijd op je “op te tutten” een mooie makeup look zelf kunt maken.

Met andere woorden, een ontzettend gezellige leuke ochtend, middag of avond!

Boek jouw gezellige vriendinnenavond hier!

gezicht_party

Gastvrouw voordelen:

Als gastvrouw of heer (ja ja een mannen presentatie is net zo goed mogelijk) heeft veel voordelen. Zo krijg jij bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling twv van €55,= gratis. De andere gasten gaan lekker zelf aan het werk. Als gastvrouw mag jij daarnaast ook nog eens producten gratis uitzoeken en afhankelijk van de hoogte van de omzet die avond kan dit bedrag behoorlijk oplopen.
Wat wordt er van jou als gastvrouw/heer verwacht? Dat jij 3-7 vriendinnen, collega’s of familieleden uitnodigt die interesse hebben in het gekozen thema. Zorgt voor een lege eettafel, koffie en of thee en de rest doe ik.

Is jouw beeld van een leuke Jafra presentatie al bijgeschaafd?

voor het boeken van een leuke presentatie klik op Home Pagina en scoll naar beneden. Daar kan je de gewenste presentatie gratis boeken. Wil jij iets anders, een samengestelde presentatie stuur mij dan een email.

 

vrijgezellenfeestje, vriendinnen, mannen wellness, bodywellness, mannenhuid, partners avond, moeder & dochter, verjaardagsfeestje, can i get viagra from the doctor

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter