Super leuk jij houdt van Cosmetica!

Vip klant bij Jafra is de leukste en mooiste wat er is .. Alle producten voor eigen gebruik altijd met minimaal 22% korting en je hebt geen maandelijks verplichtingen of een abonnement en geen risico's

Het aller mooiste van VIP klant zijn is dat JIJ het exclusieve voordeel hebt om bij Jafra Cosmetics in te mogen kopen.

Uiteraard kan jij ook inkopen voor jouw familie & vrienden en dan kan jij er voor kiezen om hen jouw korting te geven OF .... Als je een klein beetje smart bent ;-P ... Je kunt natuurlijk hen ook gewoon de klant adviesprijs laten betalen en dan verdien jij er wat extra geld mee zodat jij jouw producten hiermee wellicht terug verdient?

Heb je de smaak te pakken en denk je "hé dit vind ik leuk en ik wil kijken of ik hier meer mee kan" dan is de overstap van VIP klant naar Consulente natuurlijk zo gemaakt want jij bent degene die dat bepaald.

Jafra Cosmetics bestaat al sinds 1956 wist jij dat al?
Al meer dan 60 jaar top kwaliteit DIERPROEFVRIJE cosmetica producten

Bodywellness - Gezichtsverzorging - Spa  - Makeup - Parfum - Lichaamsverzorging - Haar producten eigenlijk bijna alles van kop tot teen.

VIP klant worden bij Jafra is simpel en in een paar tellen geregeld!

Wanneer jij VIP klant wil worden dan vul je het inschrijfformulier in waarmee jij het recht krijgt om rechtstreeks bij Jafra te mogen bestellen.
Het Sepa formulier vul je in zodat jij van Jafra 14 dagen betalingstermijn kunt krijgen. Je besteld de producten, ontvangt deze binnen ongeveer 3 werkdagen en het inkoop bedrag wordt 14 dagen na besteldatum automatisch van je bankrekening afgeschreven. (Je kunt er ook voor kiezen zonder SEPA maar dan moet je eerst betalen voordat de bestelling afgestuurd wordt. Beide formulieren kan je downloaden, invullen en emailen naar info@cosmeticsbycindy.com incl. een kopie van jouw ID/Paspoort of Rijbewijs.

Je kiest altijd 1 van de 4 Starttassen die je koopt. Deze tas & Producten zijn dan jouw eigendom en je betaald hiervoor een fractie van de werkelijke waarde!

€39,= BOOST huidverzorging Start Tas voor 18-30 jaar (gevoelige/droge huid)
€49,= SPA WELLNESS body Start Tas
€99,= COLOR MAKE-UP Start Tas
€109,= REVITALIZE huidverzorging Start Tas 30 jaar + voor de veeleisende huid

 

Vanaf de eerste dag heb jij DIRECT recht op een kortingspercentage 22-35-45% over elke inkoop (en dus jouw eigen producten en eventueel wat je voor familie & vrienden bestelt). De hoogte van jouw percentage wordt bepaald door jouw totale maand inkoop. (elke maand opnieuw bekeken met een minimum van 22%)

Het loont dus echt om ook om je heen een rondje te gaan doen zodat het totale bestelbedrag hoger wordt en daarmee ook jouw percentage korting!

  • 50 - 199 = 22% korting
  • 200 - 399 = 35% korting
  • 400 of meer is 45% korting
  • Geen maand targets of abonnement
  • Geen voorraad nodig
  • Korting direct op je factuur
  • Mogelijkheid om over te stappen van VIP naar consulente:

Cindy Schrikkema,
Sr. Teamleader Jafra Cosmetics

info@cosmeticsbycindy.com
+31627048942

https://cosmeticsbycindy.com

 

Deel op Social Media