Home » Product informatie » Steeds meer mannen ontdekken goede skincare

Steeds meer mannen ontdekken goede skincare

Het is goed om te weten dat gezichtsverzorging bij de mannen steeds meer uit een taboe vandaan komt. Het heeft mij namelijk al jaren bevreemd dat wij vrouwen zo veel aandacht aan onze huid besteden en het voor velen voor mannen slechts bij scheren en een aftershave blijft.

Verschil in huid

Natuurlijk zit er verschil in de huid van de man en de vrouw. Zo heeft een man veel meer testosteron en dat hormoon zorgt ervoor dat de huid van de man 20% dikker is dan die van een vrouw. Het verouderingsproces bij een man gaat langzamer dan bij een vrouw wat een groot voordeel is maar daarentegen is de talgproductie wel weer hoger en heeft een man over het algemeen een vettere huid en grovere poriën dan een vrouw waardoor er vaker oneffenheden en puistjes zijn.

Steeds meer mannen willen er goed verzorgt en mooi uit blijven zien. Tegenwoordig wordt je als eerder als modern beschouwt ipv “verwijfd” wanneer jij als man jouw huid goed verzorgt en aandacht besteed aan je uiterlijk. Hoera !

Hoera want eindelijk gaan we erkennen dat de huid van een man net als bij ons vrouwen goede verzorging nodig en bescherming nodig heeft.

De basis

De basis voor elke verzorging ligt bij het goed reinigen van de huid en hydratatie.
De Royal Jelly Ritual lijn heeft een aantal serums waarmee jij een goede systeem huid verzorging kunt samenstellen naar behoefte van jouw huid. Dat betekent voor de mannen bij wie vaak een vochtarme huid hebben en de poriën vergroot zijn zij een mooier huidbeeld kunnen krijgen met het Hydration serum en de Poreminizer.

Alle producten uit deze lijn trekken snel in je huid en blijven niet plakken / vettig.

Wil jij als man ook meer weten over deze huidverzorging, het verbeteren van jouw huidbeeld en verzorging van jouw gezicht? Ik geef jouw graag persoonlijk advies en laat jou graag onze fantastische huidlijn testen.

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter