Home » Product informatie » Royal Jelly Ritual onder de Loep

Royal Jelly Ritual onder de Loep

Geplaatst in: Product informatie 0

Royal Jelly Ritual onder de loep

Gister is mijn Royal Jelly Ritual Beauty Turbo Set binnen gekomen. Nog voordat deze producten in de verkoop gaan ben ik de gelukkige bezitster van een setje. Bestellen is mogelijk vanaf 1 december 2015.

Deze set bestaat uit een Revitalizing Sonic Cleanser en de Royal Jelly Gentle Cleansing milk. Bloed nieuwsgierig naar de werking en het gevoel van deze nieuwe producten natuurlijk maar ik heb voor mijzelf altijd de regel “Als je iets nieuws wilt testen dan begin je op een nieuwe dag”.

Bij mijn District Director, die deze producten al 4 weken had mogen testen hadden wij al ongelooflijke verbetering van haar huid gezien. We wisten toen nog niet welke producten er nieuw zouden komen maar de resultaten waren een hele mooie jonge en stralende huid. Dit wil toch iedereen?

Royal Jelly Beauty Turbo Set

Vanmorgen dus de verpakking open gemaakt en alles zorgvuldig gelezen. Easy… Batterij in de cleanser, borsteltje er op en vervolgens een klein beetje cleansing milk op een nat gezicht. Je draait het apparaat op de stand die jij prettig vind (1, 2 of 3). Mijn voorkeur gaat uit naar stand 3. Lekker het gevoel hebben dat er ook echt iets gebeurd in mijn huid. Je laat het apparaat 2 minuten het werk doen om jou gezicht goed te reinigen en spoelt vervolgens je gezicht goed af.

Het voelt niet alleen zalig als een massage op je huid maar je hebt ook daadwerkelijk een heel fris en schoon gevoel.

Aangezien ik een proef verpakking heb van de andere producten ben ik meteen met deze nieuwe huidverzorgingslijn verder gegaan. Uiteraard heb ik na de reiniging eerst mijn huid in gesmeerd met de Pro Facelift SPF20 , mijn ogen met de Pro Eye Transformer deze producten werken in de diepste lagen van de huid en moet je dan ook als eerste aanbrengen. Dit heet het “stapelen”.
De 2 stap na de reiniging was de Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum dit serum kan 24 uur lang vocht vast houden in je huid. Vooral omdat ik een vrij droge vochtarme huid heb, heb ik hoge verwachtingen van dit product.
Als Afsluiter heb ik de Royal Jelly Global Longevity Balm gebruikt, de eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu.

Eigenlijk wordt de Global Longevity Balm in combinatie met de Pro lijn eerder als nachtverzorging gebruikt en gebruik je op de dag de Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50, een transparante, lichte en niet vettende Sun Protection Fluid SPF 50 met vitamine C.

Maar ja deze heb ik  helaas (nog) niet.

Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben tot nu toe met deze nieuwe prachtige producten. Het voelt zalig op mijn huid en als ik in de spiegel kijk vind ik dat mijn huid er gezond uit ziet. Uiteraard zie je pas echt goed resultaten na een week of 4 maar dit voelt goed.
Zodra ik de producten kan bestellen zullen ze zeker in mijn badkamer kast komen en ben ik benieuwd wat de resultaten zijn na 4 weken gebruik.

 

 

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter