Home » Beauty Tips » Oogcreme is een must voor iedereen!

Oogcreme is een must voor iedereen!

Oogcrème is een must !

Voor mannen, vrouwen vanaf iig zo’n 25 jaar
Je ogen zijn je visitekaartje en verraden als eerste of je genoeg geslapen hebt, leeftijden, leefwijze en of je gezond leeft. Al zou je verder niets qua producten gebruiken, pak dan in elk geval elke dag een goede oogcreme‼️ Zeg nu eens eerlijk .. als jij naar een persoon kijkt dan kijk jij naar de ogen en de mond. Jij wil er zelf ook graag fris, fruitig en uitgerust uitzien. 
 
Je kunt niet vroeg genoeg met oogcrème beginnen, jong of oud, man, vrouw met wel of geen zichtbare lijntjes, een oogcrème.
 

Oogcrème is een must, waarom:

Het gebied rondom de ogen is een gevoelige zone. Behalve dat de huid hier dunner is, bevat de oogcontour maar liefst tweeëntwintig spiertjes die continue in beweging zijn. Bovendien bevat de huid hier minder talgkliertjes, waardoor sneller een tekort aan vocht ontstaat en de huid meer hydratatie nodig heeft. Daardoor, maar ook bij het ouder worden van de huid, worden de spieren rondom de ogen slapper en is een gebrek aan stevigheid in dit gedeelte van het gezicht als eerste af te lezen, met kraaienpootjes, donkere kringen of wallen als gevolg.

Omdat de huid rondom de ogen zo delicaat is, kun je er niet zomaar een gezichtsmasker of dagcrème op aanbrengen. Zorg daarom dat de oogcontour vrij wordt gehouden wanneer er een peeling, masker, dag-of nachtcrème wordt aangebracht, want het kan de concentratie of specifieke ingrediënten van zo’n product soms niet zo goed verdragen.
 

Royal Jelly Eye Concentrate

De capsules met Royal Jelly Eye Concentrate bevatten sirtuine-activatoren in combinatie met Royal Jelly, om de vitaliteit van de huid rond de ogen te verbeteren en langer een jeugdige uitstraling te behouden. Een exclusief tweevoudig werkzaam complex zorgt voor directe vermindering van rimpeltjes en stimuleert tegelijkertijd het eigen beschermingsmechanisme van de huid.
 
Geschikt voor iedereen die graag wil dat de huid rond de ogen er jong blijft uitzien.
Gebruik Capsules openen door te draaien. De inhoud ‚ ‘s morgens of ‚s avonds aanbrengen op de vingertoppen en voorzichtig verdelen over de tere huid rond de ogen.
 • het aanzien van de huid rond de ogen verbetert zichtbaar bij dagelijks gebruik
 • vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen, de huid wordt direct glad en soepel
 • hydrateert de huid
 • onderzoeken wijzen uit dat sirtuine-activatoren in combinatie met Royal Jelly de vitaliteit van de huid verbeteren en deze langer een jeugdige uitstraling geven
 • bevat geen geurstoffen
 • één capsule bevat voldoende inhoud voor beide oogpartijen

Klein flesje, grote resultaten. JAFRA ROYAL Revitalize Longevity Eye Crème is een krachtige, snel absorberende crème die speciaal is gemaakt voor de huid rond de ogen en die de tekenen van veroudering vermindert. Het geeft je een boost van vocht dat imperfecties en fijne lijntjes vervaagt. De technologie van Royal Jelly RJˣ herstelt en vult je huid langdurig aan, Cassave en bloem extracten verstevigen de huid en verminderen het uiterlijk van donkere kringen.

Een oogcrème waarmee je afscheid neemt van de donkere cirkels rond je ogen. Deze anti-age, anti veroudering oogcrème geeft uw ogen direct een jongere en energieke uitstraling. De belangrijke anti veroudering ingrediënten die in deze multifunctionele anti-aging oogcrème zijn toegevoegd zorgen er voor dat de huid rond uw ogen goed gehydrateerd wordt en de huid ook direct een heldere uitstraling geeft waardoor de donkere wallen, kringen en vochtzakjes onder de ogen verminderen.

Royal jelly is een van de krachtigste elixers van de natuur. Rijk aan antioxidanten, eiwitten, vitamines, mineralen en essentiële aminozuren, het is de krachtige levenskracht die de bijenkoningin voedt en haar levensduur 40 keer verlengt. Royal Jelly RJ X , onze nieuwste innovatie, is het resultaat van 60 jaar koninklijke jelly-expertise. JAFRA’s exclusieve Royal Jelly RJ X- technologie vermenigvuldigt de voordelen van royal jelly en levert ze met meer kracht, kracht en precisie dan ooit tevoren. Het is wetenschappelijk bewezen dat het geweldige resultaten oplevert – en alleen JAFRA heeft het!

 • Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen.
 • Helpt je huid de effecten van ontsteking triggers op de huid te verminderen, waaronder de door allergenen veroorzaakte zwellingen onder de ogen.
 • Verstevigen de huid en laten de huid rond de ogen er fris en jeugdig uitzien.
Een multifunctionele oogcrème met lifting effect Dankzij een combinatie van uiterst effectieve technologie en synthetische en natuurlijke werkzame stoffen revitaliseert de oogcrème de onder hormonale veranderingen lijdende huid rond de ogen en verstevigt deze terwijl ze tekenen van lijntjes en rimpeltjes, gezwollen ogen en kringen onder de ogen minimaliseert. Voor een jeugdige uitstraling.
 
Geschikt voor alle huidtypes, speciaal voor de huid die te lijden heeft onder hormonale schommelingen.
 • Laat de vermoeide huid rond de ogen er als gelift uitzien
 • Verstevigt de huid
 • Verbetert de huidelasticiteit
 • Helpt om tekenen van lijnen en rimpels te verminderen
 • Helpt om tekenen van kringen onder ogen, gezwollen en verslapte huid rond de ogen te verminderen
 • Kalmeert de huid en hydrateert

Pro Eye Transformer

Pro Eye Transformer, deze duo-set bestaat uit een concentraat voor het bovenste deel van de huid om de ogen en een crème voor het deel onder de ogen en geeft een zichtbare versteviging en een frisse oogopslag. Fijne lijntjes en rimpeltjes zoals kringen onder de ogen of schaduwen onder de ogen worden zichtbaar verminderd, de teint van de huid verbetert duidelijk. De Eye Transformer maakt de huid rond de ogen voller en strakker en laat de ogen stralen. tube, à 6 ml

‘s Ochtends en ‘s avonds na de reiniging Eye Transformer Upper Eye Concentrate en Eye Transformer Under Eye Cream aanbrengen. Met de ringvinger zachtjes van binnen naar buiten aanbrengen.

Eye Transformer Upper Eye Cream (Bruin)

 • Met anti-rimpeleffect, verbetert de natuurlijke stevigheid van de huid.
 • Vermindert opgezwollen ogen en donkere kringen onder de ogen.
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes.
 • Kalmeert de huid en voorkomt rode vlekjes.
 • Direct verstevigend en liftend effect. En een duurzaam effect door de toename van de vorming van collageen en de bescherming van huidcellen tegen stressfactoren die de huid verouderen en die een vermindering van elasticiteit veroorzaken.
 • Verbetert de functies van de huid in de overgang van de lederhuid en de epidermis. De huid ziet er compacter, gladder uit met minder en minder zichtbare rimpeltjes.

Eye Transformer Under Eye Cream (Wit)

 • Vermindert rode plekjes en donkere schaduwen onder het oog.
 • Zorgt voor het zichtbaar gladder worden van het huidoppervlak. Verbetert de stevigheid en vermindert rimpeltjes.
 • Vermindert zwellingen onder het oog.
 • Rijk aan co-enzym Q10 antioxidanten.
 • Voorkomt uitdroging en beschermt de gevoelige huid rond de ogen.
 • Vermindert het voorkomen van donkere schaduwen.
 • Zorgt onmiddellijk voor een stralendere en frissere huid.
Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter