WIL JIJ DE MOOISTE EN LEUKSTE BIJBAAN VAN NEDERLAND?

Zijn jouw kinderen naar school of misschien wel inmiddels de deur uit of heb jij een parttime job en zoek jij  een leuke bij baan voor wat extra geld of meer contacten? 

Wij bieden jou een super leuke freelance job waarbij jij zelf bepaald hoeveel uur je werkt, wanneer en daarmee ook jouw eigen verdiensten.

Je kunt direct aan de slag en hebt van af de eerste dag recht op de hoogste verdiensten in deze business!

Jij verkoopt bodywellness, parfum, skin care en make-up d.m.v. leuke workshops bij home presentaties, 1 op 1 advies en daarnaast via social media nog losse verkoop. 

Je werkt op freelance basis waarbij je zelf bepaald hoeveel uur je werkt, wanneer en daarmee ook jouw eigen salaris. 

 • Zeer hoge verdiensten (commissie over jouw eigen verkoop) 
 • Leuke gezellige mensen ontmoeten (netwerk uitbreiden)
 • Trainingen om je verder te ontwikkelen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Leuke uitjes en extra bonussen te verdienen

Mooiste (bij)Baan van Nederland

Waarom kiezen voor Jafra Cosmetics?

 

JAFRA is in 1956 door Jan en Frank Day in Malibu opgericht.Vandaar de naam JaFra. Jan en Frank. Twee belangrijke uitgangspunten kenmerken de bedrijfsfilosofie tot op de dag van vandaag: de productie van hoogwaardige effectieve cosmetica met de beste werkzame stoffen én de ondersteuning van vrouwen bij het verwezenlijken van hun dromen.

Het motto „Freedom to be you“ wordt wereldwijd door ca. 545.000 Consulenten in praktijk gebracht. Met JAFRA kun je een zelf te bepalen, aantrekkelijk extra inkomen verdienen en zo meer persoonlijke vrijheid voor jezelf creëren.

Bij ons heb je een fantastische job met flexibele arbeidstijden – en dat in een van de mooiste branches van de wereld: de cosmetica-branche. Naast zeer goede verdiensten met uitstekende producten heb je ook veel plezier, leuke sociale contacten en afwisseling van het dagelijkse gezinsleven – en dit alles met eigen tijdsindeling! Start nu als Consulent op zelfstandige basis.

Alle producten van Jafra zijn dermatologisch getest, op plantaardige basis en dierproefvrij. Jafra staat voor 100% achter de kwaliteit van de producten en biedt daarom ook 3 maanden garantie.

UNIEKE START METHODE

 

Bij Jafra start jij met een keuze tussen een van de 3 starttassen welke jij koopt. Met deze starttas kan jij al direct aan de slag om geld te gaan verdienen.
Vanaf je eerste dag heb jij recht op de commissie percentages die ongekend hoog zijn en spaar jij naast geld verdienen in de eerste periode OOK voor nog eens gratis extra product startpakketten,

Dat is En EN .. En geld verdienen EN producten verdienen waar jij weer mee kunt werken.

Welke starttassen hebben wij en wat betaal jij voor de starttas?

Tussen 1 april en 31 mei kan jij kiezen met welke van de 3 starttassen jij wilt starten.

  1. De Rode "Jan Day" Tas met een luxe spa set twv €170,=. Jij betaald slechts €49,=
  2. De Rode "Jan Day" Tas met een prachtige make-up set t.w.v. €22,= Jij betaald slechts €99,=
  3. De Rode "Jan Day" Tas met een Royal Jelly Ritual skincare set t.w.v. €327,= Jij betaald slechts €109,=

Deze tassen zijn incl. btw, allerlei folder materiaal, brochures en kado bonnen; Je kunt met de starttas dus DIRECT geld verdienen!

 

JAFRA ondersteunt jou met extra product demo pakketten,, die je heel eenvoudig na je start vanaf jouw eerste bestelling kunt mee bestellen. Met de productpakketten heb je de mogelijkheid om je klanten nog meer producten uit het gevarieerde JAFRA-assortiment te presenteren en zo je omzet te verhogen.

Voor deze pakketten telt dat jij ze niet vooraf hoeft te betalen. Jij kunt 0,1,2,4 pakketten bestellen al vanaf je eerste bestelling en je krijgt pas na jouw startperiode (startmaand + 3 volle maanden) een rekening van €119,79 per besteld pakket.

Maar.. het mooiste is: jij kunt door jouw verkoop deze pakketten ook heel eenvoudig gratis verdienen! 

Niet alleen geld verdienen maar OOK jouw demo pakketten gratis verdienen, dat vind jij nergens! Dit is ON TOP OP jouw inkomen verdienen. UNIEK

LOOP IK RISICO'S ?

Absoluut !!, Jij loopt het risico dat jij enorme fan wordt van onze fantastische producten !

Loop jij geld risico? Nee dat absoluut niet.
Wanneer jij start bij Jafra Cosmetics koop jij de starttas voor een bedrag aanzienlijk lager dan de waarde van de tas en jij kunt met deze starttas direct geld verdienen!

Startpakketten hebben een waarde van €450,= per stuk waar jij €119,79 per stuk voor betaal tenzij jij deze gratis verdient met jouw omzet (waar jij ook geld over verdien)

Geen maandelijkse verplichtingen!

Je hoeft wanneer jij wilt stoppen niet eens iets te doen behalve even mij op de hoogte te brengen dat jij er mee wil stoppen. Heb jij namelijk in 4 maanden geen bestelling bij Jafra geplaatst dan wordt jij automatisch op "non actief" gezet in het systeem.

Bij Jafra werken consulentes die al 30+ jaar bij Jafra zijn en consulentes die net starten. Elke consulente verdient exact dezelfde commissie alleen over haar eigen verkoop

Welkom in ons team!

IK kan mij niet voorstellen dat jij nu nog twijfels hebt. Een super leuke job, zonder investering vooraf en zonder risico's
Meld je aan voor een persoonlijke gesprek om kennis met elkaar te maken en jouw inschrijving te voltooien.

Tot gauw!

Deel op Social Media