Home » Jafra Presentatie » Mooiste (bij)Baan van Nederland

Mooiste (bij)Baan van Nederland

Geplaatst in: Jafra Presentatie, Algemeen 0

De Mooiste (bij)Baan van Nederland!

Met recht kunnen we dat zeggen want werken met cosmetica is natuurlijk super mooi! Wij zoeken leuke enthousiaste mensen die met de producten van Jafra willen gaan werken. Geen ervaring vereist, enthousiasme wel!

Wie zoeken wij?

Leuke gezellige en enthousiaste dames /heren die onder de vleugels van Jafra Cosmetics voor zich zelf een eigen beauty business willen beginnen. Er is geen inschrijving KvK nodig.

  • Jij bepaald zelf hoeveel tijd jij wilt werken en wanneer dus ideaal te combineren met een gezin, parttime baan of studie
  • Uiteraard krijg jij begeleiding en trainingen
  • !! Jafra is uniek in de startmethode
  • Goede verdiensten

Wat maakt het werken als Jafra consulente nu zo leuk?

Je kunt alle producten die je zelf graag gebruikt uiteraard ook tegen inkoop prijs bestellen, dat is al een mega voordeel natuurlijk !
Buiten het feit dat je erg goede verdiensten hebt bij Jafra bouw je ook een enorm (sociaal) netwerk op. Je leert nieuwe mensen kennen waaruit ook weer vriendschappen kunnen ontstaan.
We hebben regelmatig leuke team uitjes, bijeenkomsten en zelfs reisjes die je kunt verdienen. Ondanks dat je “voor jezelf” werkt heb je toch een groep collega’s waar je altijd op terug kunt vallen.

Geen een thuis workshop is hetzelfde en het zijn eigenlijk altijd gezellige avondjes. Gezelligheid is namelijk een van onze belangrijkste punten!

Wij zien vrouwen in de loop der tijd echt groeien. Zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen en dit is heel erg leuk om te ervaren. Regelmatig komt het voor dat iemand na een paar maanden toch besluit om door te groeien naar manager want ook carrière maken kan bij Jafra.

Wij hebben bij Jafra geen verplichte targets / omzetten (alleen als je manager bent), wij houden van leuke uitdagingen en dan is het aan iedereen zelf of je met de uitdaging mee gaat doen of niet.

Ben jij benieuwd naar deze leuke job?

Stuur mij een mail of vul hier jouw gegevens in.

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter