Home » Jafra Presentatie » Makeup party

Makeup party

Geplaatst in: Jafra Presentatie 0

Gisteravond een ontzettend leuke groep dames voor een makeup party gehad.

Na grondig het gezicht te reinigen en uiteraard een goede dagverzorging op smeren gingen we van start. Sommige dames waren niet gewend aan een foundation of poeder omdat zij het idee hebben dat je hiermee een “nep” gezicht krijgt.
Dit was een leuke uitdaging natuurlijk.

Onze heerlijke nieuwe foundation met spf 20 heb ik hun aan laten brengen met een kabuki. Verbluffend vonden ze het resultaat. Heel egaal en niet te zien. Natuurlijk valt en staat alles bij het kiezen van de juiste kleur maar doordat je met de kabuki werkt kan je heel precies en fijn werken. Geen dikke oneffen laag maar een prachtige effen huid.

De wenkbrauwen bijwerken met ons nieuwe potlood, snel en makkelijk. De andere kant bevat een highlightener waarmee je de wenkbrauwen optisch een beetje lift.

Vervolgens de ogen prachtig opgemaakt met de eyeshadows waarbij ze zelf mochten kiezen voor iets gewaagds of meer een subtiele daglook.
Eyeliner en Mascara en de ogen zagen er schitterend uit.

Uiteraard mag de blusher niet ontbreken. De dames deze avond varieerden in leeftijd van 35 tot 65 en hadden het idee dat de “rouge” of ook wel blusher vreselijk ouderwets was. Niets van dit alles is waar. De blusher maakt het eigenlijk mooi af.
Goed aangebracht vanuit je slaap tot halverwege je wang net aan de onderkant van je jukbeen zorgt er voor dat je jukbeenderen mooi uitkomen en geeft je een gezonde uitstraling.
Blushers zijn er in diverse kleuren, het idee van de roze appelwangetjes moeten we dan natuurlijk ook uit onze gedachten verbannen.
Je kunt eventueel voor een extra effect de bovenkant van je jukbeenderen accentueren met een lichte kleur en een glimmertje.

Een lip liner met een mooie kleur lippenstift en als finishing touch nog een heel klein beetje loose powder over het hele gezicht zodat de makeup de hele dag mooi blijft zitten en je een beetje matte finish krijgt.

De workshop duurde 1 1/2 uur door de uitleg en het proberen maar op deze manier jouw makeup aanbrengen kan je binnen 15 minuten schitterend de deur uit gaan.

Boek hier jouw leuke vriendinnen avond!

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter