REFLECTEERT JOUW HUID JOUW SUCCES?

Dress to impress, regelmatig naar de kapper, knap geschoren of baard getrimd.

Maak het plaatje compleet met een goed verzorgd en stralender huid. Weg met vergrote poriën, vale huid en wallen onder de ogen.

Succes voor Mannen

Goed verzorgd uiterlijk is het eerste waar iemand naar kijkt en je krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk. Investeer nu in jouw eigen succes, jouw uiterlijk en zorg goed voor jouw huid want jij hebt er maar 1.

Wil jij er goed verzorgd uitzien, dat kan je bereiken door de Royal Jelly Ritual lijn te gebruiken. Alle producten uit deze lijn trekken snel in je huid, blijven niet plakken en voelen niet vettig.
De ideale huidverzorging voor de moderne en veeleisende man. Houd je huid jonger, verzorgder en stralender, de weg naar succes!

NU TIJDELIJK de JF9 Chrome Soothing Shave gel t.w.v €16,90 Kado

U krijgt een ongelooflijke set korting en betaal niet €327,= maar slechts €179,=
Voor een complete gezichtsverzorging waarmee u gemiddeld 6 maanden doet. Dit komt op 1 euro per dag.

WAAROM DEZE VERZORGING JOU SUCCES KAN BRENGEN

Het nieuwe Royal Jelly Ritual biedt individuele oplossingen voor elke dag.

Baanbrekende technologie met Royal Gelee maar ook de nieuwste ROYAL ACTIVE PEPTIDE – de nieuwe ontdekking in de beauty-wetenschap – verzacht tekenen van huidveroudering en maakt je huid weerbaarder tegen stress en schadelijke milieu-invloeden.

Alle luxueuze producten uit onze nieuwe Royal Jelly Ritual-serie zijn gebaseerd op onze werkzame, voedingstof rijke koninginnengelei en zitten vol met vitaminen, die aan alle behoeften van de huid voldoen – niet alleen in de loop der tijd, maar iedere dag. Ons belangrijkste product, de Royal Jelly Global Longevity Lotion, bevat nu het nieuwste en meest vooruitstrevende ingrediënt van JAFRA, de RoyalActive Peptide.

Dit baanbrekende ingrediënt wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion gebruikt, die tot onze nieuwe verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoort. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnengelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren.

Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Wat zit er in het pakket?

Gentle Cleansing Milk: Doe een klein puntje cleansing milk crème op je voorhoofd, wangen, neus en kin. Echt heel weinig. Vervolgens een beetje water erbij en reinig daarmee goed jouw gezicht. Goed afspoelen met water!

Poreminimizer: werkt van binnenuit. Het zorgt er voor dat jouw huid minder talg gaat aanmaken en de poriën van binnenuit weer beter laat sluiten, verkleint. Dit serum werkt op de langere termijn. (Resultaten al zichtbaar na 4-6 weken)

Hydration serum: werkt doelgericht in de huid, doordat het 24 uur lang continu vocht inbrengt en de huid tot rust brengt. Versterkt de afweerbarrière en voorkomt vochtverlies dankzij vitamine E.

Global Longevity Balm: Eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide, activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu. Dringt diep in de huid tot wel de onderste laag van de Epidermis waar het zorgt voor meer aanmaak van nieuwe cellen en voed de cellen.

Global Longevity Eyecreme: Direct een jeugdige en stralend uiterlijk dankzij de 4 werkzame anti-aging stoffen; Wilde Algen, Cassave, Butchers broom en Yeast Sugars. Deze vitaliseren de huid en verbetert.

Bodycomplex: Pot van 200mg. Deze zeer rijke, exclusieve Bodycream komt tegemoet aan de hoogste eisen van luxueuze lichaamsverzorging.
Met de meest waardevolle ingrediënten, zoals royal jelly, cellspan complex en hyaluronzuren, en een zeer vooruitstrevende toepassingstechnologie, verstevigt en verzorgt deze crème de huid van top tot teen, vanaf het eerste moment van gebruik. Een hele droge huid verandert in een zijdezachte huid.

Kado: JF9 Chrome Soothing Shave Gel, een milde, verkoelende scheergel. De niet schuimende formule bereidt de baard optimaal voor op de scheerbeurt en hydrateert eveneens. Voor een aangename, gladde scheerbeurt met unieke verzorging.

Genoeg voor 5-6 maanden

Van alle producten gebruik je slechts een hoeveelheid ter grootte van een erwt waardoor je genoeg hebt voor ongeveer 5-6 maanden.

Alle producten (op de cleansing milk en de Shave gel na) zitten in vacuümpompjes waardoor je de dosering goed kunt bepalen en er geen restjes achterblijven

Deel op Social Media