Home » Algemeen » Jouw uiterlijk is jouw visitekaartje

Jouw uiterlijk is jouw visitekaartje

 

Mijn uiterlijk is mijn visitekaartje voor mijn business en ja ik durf toe te geven dat ik zelf er ook graag goed uit wil zien.

Stiekem willen wij allemaal (uitzonderingen daargelaten) vanaf een bepaalde leeftijd er graag jonger uitzien dan wij werkelijk zijn. Ik ben daar geen uitzondering op. Van huis uit heb ik mee gekregen dat goede huidverzorging erg belangrijk is en met name de producten die je gebruikt. Zo heb ik vroeger mijzelf jarenlang wijsgemaakt dat het eigenlijk niet uitmaakt wat voor een crèmes je op je gezicht smeert als je maar iets smeert en was ik hier ook niet altijd zo stipt in. Dit heeft behoorlijk wat discussies met mijn moeder opgeleverd die bij wijze van liever een goedkoop t-shirt aan zou trekken dan goedkope crème op haar gezicht zou smeren. Een t-shirt is tenslotte vervangbaar en jouw eigen huid niet.

Nu ik wat jaartjes ouder ben kan ik oprecht zeggen ook wat jaartjes wijzer en tot schade & schande maar ik moet mijn moeder gelijk geven. (Ja mam dit lees je goed). Het is wel degelijk van belang dat je een goede crème gebruikt met werkstoffen die niet slechts jouw bovenste huidlaagje verzadigd maar die ook daadwerkelijk iets doet met jouw huid en de cellen.

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met een Jafra Cosmetics consulente. Met enige scepsis ben ik begonnen met het gebruiken van de Times dynamic 40+ huidlijn. Jafra Cosmetics heeft tenslotte een niet goed geld terug garantie waardoor ik zonder risico een mooie luxe set kon aanschaffen en kon gaan proberen. Een van de belangrijkste punten van dit merk was voor mij het feit dat de producten dierproefvrij zijn en met een complete set krijg je ruim 40% korting.
Het resultaat is bij velen al bekend, ik ben inmiddels manager bij Jafra 🙂

Mijn eigen huid is behoorlijk verbetert en persoonlijk vind ik dat ik er jonger uitzie dan ik werkelijk ben. Natuurlijk ben ik niet onbevooroordeeld maar gelukkig is mijn eigen gevoel hierin voor mij wel de belangrijkste graadmeter.

Boek jouw leuke vriendinnen avond hier of maak een persoonlijke afspraak via een Email

2015-08-01-18-37-28 (geen filters gebruikt 🙂 )

 

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter