De Jett Plasma Lift is een revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer aangenaam en effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Daarnaast kunnen o.a. de volgende onderdelen behandeld worden: decolleté, handen, huid, onderarmen. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat
Wat is Plasma techniek?

De Jett Plasma Lift is hét ultieme moderne trendy cosmetische apparaat voor het professioneel behandelen van huidproblemen. Het is een nieuwe cosmetische behandeling voor uiteenlopende huidproblemen, zonder snijden of fillers met zeer goede resultaten. Geen herstelperiode of korstjes. 

Lees meer

Hoe werkt het?

Het ‘liften’ van de huid gebeurt met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. Geheel pijnloos, maar heel effectief. Het resultaat is verbluffend. Rimpels vervagen, acné verdwijnt en pigmentvlekjes nemen af. Blijvend effect op de cellen, o.a. meer aanmaak collageen en elastine.

Lees meer

Geen hersteltijd nodig

De Jett Plasma Lift behandelingen worden uitgevoerd zonder verdovende crèmes en/of anesthesie. De behandelingen zijn pijnloos, aangenaam en de resultaten verbluffend. Geen wondjes en/of korstjes. Geen herstelperiode, je kunt na de behandeling gewoon je werkzaamheden oppakken.

Lees meer

Behandel gebieden

Rimpels, lijnen, acne, eczeem, dermatitis, verstevigen en verstrakken van de huid, ouderdomsvlekken, rosacea, couperose aanmaken van collageen, liften van de oogleden, vervagen van rimpels en pigmentvlekken, egaliseren van de opperhuid en boosten van de lippen

Lees meer

Per Zone
€57,=

KLIK voor super aanbieding!

Hele gezicht
€127,=

KLIK voor super aanbieding!

Gelaat, Hals 
€157,=

KLIK voor super aanbieding!

Per Grote Zone
€80,=

KLIK voor superaanbieding!