PLASMA STREAMING: DE NIEUWSTE TECHNIEK

De Jett Plasma Lift techniek maakt gebruik van de nieuwste techniek genaamd Plasma Streaming. Plasma dringt door alle huidweerstand heen en creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Plasma is zeer effectief en bewerkstelligt direct resultaat na een behandeling.

Jett Plasma Lift Techniek

De Jett Plasma Lift is hét ultieme moderne trendy cosmetische apparaat voor het professioneel behandelen van huidproblemen.

Het is een nieuwe cosmetische behandeling voor uiteenlopende huidproblemen, zonder snijden of fillers met zeer goede resultaten. Eindelijk een behandeling die de lederhuid ondersteunt en het herstel van beschadigde cellen of verstoringen in de lederhuid stimuleert. Met de Jett Plasma Lift kunnen veel van de problemen die hun oorzaak hebben in de lederhuid op een voor de klant comfortabele wijze worden aangepakt. Na de eerste behandeling is er direct resultaat zichtbaar! Dat komt door de Plasma techniek.

Wat is plasma techniek?

Plasma is een aggregatie fase waarin deeltjes geïoniseerd worden (atomen, moleculen, elektronen) en daarmee elektrisch positief en negatief geladen worden. Dit is een natuurkundig proces en deze plasma techniek kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Het apparaat creëert een plasma fase en zorgt hiermee dat de huidcellen nieuwe energie krijgen om beschadigde cellen te repareren. Hierdoor kunnen allerlei huidproblemen worden hersteld.

Fibroblasten

Door de energie die vrijkomt met deze Jett Plasma Lift Techniek worden de Fibroblasten in de huid gestimuleerd. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de reparatie. De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageenvezels, dit zijn niet-rekbare vezeltjes die voor stevigheid van onze weefsels zorgen. Daarnaast maken zij allerlei belangrijk elementen van de huid aan, zoals collageen, elastine en reticulaire vezels, glycosaminoglycanen en de glycoproteïnen van de grondsubstantie.

Naarmate men ouder wordt neemt het aantal fibroblasten of en worden ze minder actief. Dit leidt tot een afname van het aantal macromoleculen in de intercellulaire matrix. Het ondersteunende weefsel wordt hierdoor slapper en kan dus gemakkelijk inzakken.

Jett Plasma Lift Techniek

Wat is collageen?

Het collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en veerkracht in de huid. Het is een eiwit dat gemaakt wordt door de fibroblasten en zorgen voor opvulling in de huid. De huid maakt het collageen zelf aan, maar na het vijfentwintigste levensjaar wordt dit proces trager. Wanneer de productie van collageen afneemt wordt de stevigheid in de huid minder en wordt de huid slapper en vertoont meer rimpels en lijntjes.

Waarom wordt de huid slapper?

Naarmate we ouder worden de cellen minder actief. Dit komt omdat de celdelingen in ons lichaam trager worden. De huid wordt minder geprikkeld en begint lui te worden. Daarnaast is je huid erg gevoelig voor blootstelling aan de zon, en het rekken en strekken. Dit kun je zien als slijtage.

Activeren van jouw huid

Met de Jett Plasma Lift techniek i.c.m. de bijpassende serums kan de huid weer aan het werk gezet worden. De fibroblasten in de huid worden aan het werk gezet en maken nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt opgevuld dankzij deze nieuwe vezels en oogt gelijkmatiger en gladder. Voor een optimaal resultaat dien je deze behandelingen een aantal keren te herhalen. Laat je adviseren door een van onze huidspecialisten.

 

Deel op Social Media