Home » Algemeen » Jafra

Jafra

Geplaatst in: Algemeen 0

Over Jafra.

Jafra Cosmetics is in 1956 opgericht in Amerika, door het echtpaar Jane en Frank Day. Zij wilden de cosmetica presenteren, vanuit een ander oogpunt.
Niet meer naar de winkel, maar thuis rustig en op je gemak alles uitproberen. In die tijd, was dit een aantrekkelijk concept voor dames, die buitenshuis activiteiten wilden ontwikkelen. Daar naast was het, voor de klanten, een mogelijkheid om extra contacten te leggen.

Sinds 1978 is Jafra actief in Nederland. Vandaag de dag, werkt Jafra, nog steeds volgens de ideeën van Frank en Jan Day.

De beste cosmetische producten verliezen hun werking, als ze niet speciaal op de huid zijn afgestemd of verkeerd worden gebruikt. Dit inzicht bracht in 1956 de oprichters van onze onderneming op het idee niet alleen hoogwaardig verzorgende cosmetica aan te bieden, maar daar tevens een uitvoerige presentatie en een persoonlijke begeleiding aan toe te voegen. Gerealiseerd door zorgvuldig opgeleide consulenten, die klanten in een ontspannen sfeer de Jafra producten demonstreren en het gebruik en de werkzaamheden laten zien en toelichten, waarbij de klant de mogelijkheid krijgt alle producten vrijblijvend, voor de aanschaf, uit te proberen. Dit idee geeft vertrouwen en Jafra geniet dit vertrouwen niet alleen van enthousiaste klanten over de hele wereld, maar ook van de vrouwen die besloten hebben met dit idee carrière te maken: de over de hele wereld verspreide 300.000 Jafra consulenten

Jafra
Jan and Frank

JAFRA Cosmetics International behoort op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging tot de wereldwijd toonaangevende bedrijven. JAFRA is een van de snelst groeiende Direct Selling-bedrijven ter wereld. Het internationale netwerk omvat ca. 545.000 zelfstandige Consulenten in 18 landen. De hoofdzetel van JAFRA bevindt zich in Westlake Village, Californië.

Twee belangrijke principes vormen de bedrijfsfilosofie: de productie van uitstekende producten en de ondersteuning van vrouwen bij het realiseren van hun dromen, om hen te helpen financieel succesvol te zijn en onafhankelijk te kunnen worden.

Jafra

Tegenwoordig is JAFRA een multilevel-marketing-bedrijf met 1.500 personeelsleden en ca. 545.000 Consulenten wereldwijd. JAFRA is echt een bedrijf dat ‘freedom to be you’ in de praktijk brengt.

Sinds 2004 behoort JAFRA tot de Vorwerk-Groep. Vorwerk is in 2008 onderscheiden als één van de top 10 bedrijven onder de Duitse werkgevers.

In 2014 behaalde JAFRA een omzet van 427 miljoen euro en de onderneming is met eigen bedrijven vertegenwoordigd in de volgende landen: VS, Mexico, Brazilië, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Rusland, Indonesië, Dominicaanse Republiek en India. In veel andere landen worden de JAFRA-producten via distributeurs verkocht.

Onze missie:

JAFRA maakt het met name voor vrouwen mogelijk om gebruik te maken van hun sterke kanten. De betrokkenheid bij onze kwaliteitsproducten en de aandacht voor ons. Wij staan voor buitengewone verdiensten, individuele carrièremogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Onze visie:

JAFRA wil wereldwijd vooral voor vrouwen de eerste keus op cosmeticagebied zijn.

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter