Home » Beauty Tips » Goedkoopste beauty tip voor jouw huid

Goedkoopste beauty tip voor jouw huid

Geplaatst in: Beauty Tips 0

De goedkoopste beauty tip voor jouw huid is uiteraard ook een goede nachtrust. We noemen het niet voor niets een schoonheidsslaapje… Cliche’s komen ergens altijd vandaan. Een goede nachtrust is voor jouw huid van groot belang. In de nacht kom je niet alleen tot rust maar jouw lichaam (en dus ook jouw huid) gaat dan herstellen. Goede nachtrust is voor de meesten 6-8 uur .

Goedkoopste beauty tip voor jouw huid

In alle uren dat wij wakker zijn is echt de allerbelangrijkste en goedkoopste beauty tip voor jouw huid het drinken van water!

Water hydrateert en is goed voor je grootste orgaan. Je huid. Als je niet voldoende water drinkt zie je dat direct aan de wallen onder je ogen en de plaatsen waar je wat rimpels vertoont. In de meeste gevallen is dit een teken dat je toch echt te weinig water drinkt.

Water is van zo’n groot belang, voor jouw hele gezondheid!
Te kort aan water merk je doordat de de elasticiteit van je huid neemt af je wordt zelf lichamelijk moe maar jouw huid ook.

Dit zijn de redenen om meer water te drinken

– Je huid krijgt een veel mooiere glow
– Fijne lijntjes en rimpels kunnen vervagen
– Craquelé wordt minder
– Je huid vertoont minder onzuiverheden
– Donkere kringen rondom de ogen kunnen verminderen
– Je huid is minder vochtarm

Ik probeer zelf minimaal 2 liter per dag te drinken.

Daar moet ik bij zeggen dat ik een hele slechte drinker ben, niet snel het “dorst” gevoel waardoor ik mijzelf echt moet dwingen om minimaal 4 flesjes van 500ml op te drinken. Ik drink gewoon water, maar ik weet dat er ook manieren zijn om je water op een gezonde manier wat aan te passen. Voeg eens wat Munt, citroen, gember of komkommer toe aan jouw water. Allemaal super BOOSTERS voor je huid!

Voor het slapen gaan

Leer jezelf aan dat je voor het slapengaan een groot glas water drinkt. Dit is echt “like heaven” voor je huid, zeker ’s nachts wanneer je huid zichzelf gaat herstellen en doorgaat met het aanmaken van nieuwe cellen. En als je alcohol hebt gedronken, dan zou ik er zelfs twee of drie van maken.

Make-up

Wist jij dat jouw make-up ook veel mooier en langer blijft zitten als je voldoende vocht drinkt? Ga maar na, als jouw huid uitgedroogd is, krijg je dunne rimpeltjes en op een hobbelige ondergrond gaat je make-up in deze plooitjes zitten. Hoe beter jij drinkt, hoe mooier jouw huid en hoe mooier jouw make-up

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter