Home » Product informatie » Goede gezichtverzorging en kadootje

Goede gezichtverzorging en kadootje

Januari staat in het teken van goede gezichtsverzorging!

Het is altijd belangrijk om jouw gezicht goed te verzorgen met producten die ook daadwerkelijk iets voor jouw huid en belangrijker jouw huidtype doen.

Welk huidtype heb ik?

Het is super makkelijk onze producten uit te kiezen wanneer jij jouw huidtype en huid behoefte weet. Weet jij dit niet dan is de kans groot dat je voor jou de verkeerde producten kiest. Wil jij weten welk huidtype jij hebt en welke producten jij dan zou moeten gebruiken? Ik geef je graag een gratis huidanalyse.

In januari zijn al onze basissets skincare met een ongelooflijk mooie sjieke toilettas kado. (en wanneer jij een skincare set besteld krijg je van mij nog een uber verrassing als actie Cindy)

Basisset Skincare

Alle producten zijn bij Jafra los te koop maar Jafra biedt altijd kortingen tussen de 20% en 47% wanneer jij een basis of luxe set besteld.
Zo heb je al een super goede skincare set vanaf €96,= met alle producten die je absoluut nodig hebt

  • Cleanser
  • Toner (tonic)
  • Dagcreme
  • Nachtcreme

Je hebt van alle producten slechts ter grootte van een erwt nodig waardoor jij 6 maanden doet met de producten. Dit betekent dat jij vanaf nog geen €16,= per maand / €0,53 per dag een super goede verzorging van jouw gezicht in huis kunt hebben, afgestemd op de behoefte van jouw huid

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter