Home » Beauty Tips » Gereedschap voor jouw lippen in de winter

Gereedschap voor jouw lippen in de winter

Geplaatst in: Beauty Tips 0

Gereedschap voor jouw lippen in de winter

Zorg voor goed Gereedschap voor jouw lippen in de winter. Ook je lippen hebben in de winter extra bescherming nodig. Ze zijn zeer kwetsbaar en een makkelijk doelwit voor kou, wind, droge lucht en vochtigheid. Gebruik geen producten die vocht uit de lippen onttrekken zoals labello of producten met parfum. Een Labello stick zorgt voor een vicieuze cirkel, je doet het op om droge lippen te voorkomen maar hij droogt de lippen meer uit waardoor je weer meer moet smeren. Je moet zorgen voor een product die jouw lippen beschermt tegen de invloeden van buitenaf en niet de lippen ontneemt van haar eigen herstelvermogen. Zorg voor een product die de lippen hydrateert en ondersteunt bij haar herstelvermogen.

Ideaal voor o.a. je lippen zijn bijvoorbeeld de producten van Jafra; de  Royal Jelly Berry Powerful Lip Care OF de Royal Jelly  Extra Soothing Balm, een potje die zo wie zo eigenlijk niet mag ontbreken in je handtas / badkamer enz.

 

Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm:

Het leven van alledag kan leiden tot een continue blootstelling aan extreme en wisselende weersomstandigheden en activiteiten die invloed hebben op de hydratatie van de huid. Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm is een essentiële must-have in je make-up box, om de vochtbalans van de huid te reconditioneren en te herstellen. Rehydrateert onmiddellijk ruwe, gebarsten huid ‘heels-up’ tot aan de toppen van je vingers met JAFRA’s revolutionaire Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm. Rijk voedende zaden boters, botanische oliën en Royal Jelly houden vocht vast om de huid af te schermen en te beschermen.

De balsem verlicht problemen van de huid met een intensief hydraterende formule, die zorgt voor een dagelijkse hydraterende verzorging en de huid van ruw en droog naar kalm en zijdezacht transformeert.

Ontwikkeld voor gebruik ‘heels up’, de Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm kan overal worden toegepast en is perfect om droge handen, gebarsten nagelriemen en nog veel meer te behandelen.

Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm

Royal Jelly Berry Powerful Lip Care:

Jafra Royal Jelly Berry Powerful Lip Care met een natuurlijk hydraterend effect maakt de lippen glas en repareert hun natuurlijke vochtbarrière. Vocht wordt beter vastgehouden en de lippen blijven zacht en soepel. Bosbes-extract zorgt daarnaast voor een antioxidatieve werking.

Gelee Royal (Royal Jelly) en bosbes-antioxidanten hydrateren de lippen en beschermen ze tegelijkertijd tegen vrije radicalen.

De formule van deze Berry Powerful Lip Care is een rijke, luxueuze en voedende lipbescherming. Het bevat Royal Jelly en natuurlijk hydraterende fruitoliën om de lippen glad te maken, hun vochtbarrière te herstellen, om vochtverlies te voorkomen en ze aangenaam soepel te houden.

Zo beschermt onze lipverzorging tegen de uitdrogende effecten van wind en kou, terwijl tegelijkertijd gebarsten of droge lippen worden gehydrateerd en gekalmeerd. De speciale clou hierbij: blueberries bieden een antioxidatieve werking, vitaminen en een heerlijke smaak.

Luxueuze, verzorgende lip beschermer met Gelee Royale en natuurlijke oliën

Jafra Royal Jelly Berry Powerful Lip Care

 

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter