Home » Algemeen » Extra verzorging lichaam in de winter

Extra verzorging lichaam in de winter

Geplaatst in: Algemeen, Beauty Tips 0

Extra verzorging lichaam in de winter is echt geen overbodige luxe.

Onze huid krijgt in de wintermaanden heel wat te verduren!

Vermijd in de wintermaanden het gebruik van zeer heet water als je je handen wast of een bad neemt. Heet water droogt je huid uit, waardoor een doffe teint kan ontstaan. Bescherm je huid door een milde zeep te gebruiken met verzachtende en hydraterende ingrediënten. Alle Bath & Shower gels van Jafra werken al verzorgend onder de douche en voeden jouw huid.

Ideaal is de Precious Protein Rich Body Oil of voor de mensen die niet van een olie houden de Precious Protein Gel-Lotion om je huid mee te verzorgen. Rijk verzorgende lichaamsolie / Lotion voedt de huid en verbetert haar met hoogwaardige proteïnen. De harmonisch afgestemde melange van de Precious Protein kalmeert en verzorgt de huid met belangrijke voedingsstoffen. Met een heerlijk zachte en gehydrateerde huid als resultaat.

  • Vormen bij het aanbrengen op de huid een fijn net dat de natuurlijke huidbarrière versterkt en reguleert.
  • Beschermen de huid tegen schadelijke omgevingsinvloeden, kou en wind.

 

Lippen in de winter

Ook je lippen hebben in de winter extra bescherming nodig. Ze zijn zeer kwetsbaar en een makkelijk doelwit voor kou, wind, droge lucht en vochtigheid. Gebruik geen producten die vocht uit de lippen onttrekken zoals labello of producten met parfum. Ideaal voor o.a. je lippen is de Royal Jelly Berry Powerful Lip Care OF ons nieuwe wonder potje de Royal Jelly  Soothing Balm  

Extra verzorging lichaam in de winter

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter