» » Extra verzorging lichaam in de winter

Extra verzorging lichaam in de winter

Geplaatst in: Algemeen, Beauty Tips | 0

Extra verzorging lichaam in de winter is echt geen overbodige luxe.

Onze huid krijgt in de wintermaanden heel wat te verduren!

Vermijd in de wintermaanden het gebruik van zeer heet water als je je handen wast of een bad neemt. Heet water droogt je huid uit, waardoor een doffe teint kan ontstaan. Bescherm je huid door een milde zeep te gebruiken met verzachtende en hydraterende ingrediënten. Alle Bath & Shower gels van Jafra werken al verzorgend onder de douche en voeden jouw huid.

Ideaal is de Royal Almond oil (onze amandel olie) om je huid mee te verzorgen. Door de rijke, koudgeperste oliën uit zoete en bittere amandelen is deze Royal Almond Oil rijk aan vitamines A,D, E, F en K, die het uitdrogen en verouderen van de huid tegengaat! Super belangrijk, toch. De amandel olie voorkomt huidschilfers.

Lippen in de winter

Ook je lippen hebben in de winter extra bescherming nodig. Ze zijn zeer kwetsbaar en een makkelijk doelwit voor kou, wind, droge lucht en vochtigheid. Gebruik geen producten die vocht uit de lippen onttrekken zoals labello of producten met parfum. Ideaal voor o.a. je lippen is de Precious Protein Extra Care Balm, deze vormt een beschermende mantel om de huid en maakt deze weer zacht en elastisch. Deze crème heeft een “vette” emulsie die zeer geschikt is voor de zeer gevoelige delen van de huid. Voor iedereen met droge en vereelte huidplekjes, die behoefte hebben aan extra hydratatie.

Afgezien dat de Extra Care Balm de huid heel soepel houdt, gerstekorrels tegen gaat en rimpelvorming rondom de mond vertraagt, wordt hij vaak geadviseerd voor lippen die heel snel schraal zijn, voor kapotte baby billetjes, maar ook op de wangen van kinderen die licht geïrriteerd zijn door de kou verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 
Een belangrijke werkstof in de Extra Care Balm is de sojabonenolie. Deze bonen bevatten een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, eiwitten, lecithine en vitamine, waaronder vitamine E.

Het 1001 wonderpotje is een musthave in elk huishouden!

Extra verzorging lichaam in de winter

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter