Dermatologisch getest en ontwikkeld

Jafra werkt met natuurlijke ingrediënten en materialen en streeft er naar om te werken met milieuvriendelijke bedrijven. Op deze manier wil Jafra ecologisch vriendelijke producten produceren.

Alle producten worden dermatologisch getest en op allergiën.

dermatologisch getest

De formules worden gemaakt in onze wereldwijde hoofdkantoor in Westlake Village, Californië , en vervolgens geassembleerd in onze state-of- the-art fabriek in Querétaro, Mexico . JAFRA van wereldklasse Research & Development team in de Verenigde Staten houdt toezicht op alle fasen van de product creatie en productie met inbegrip van onderzoek, ontwikkeling, formulerin , testen en productie .

Deze hands-on aanpak, met als doel aan de behoeften en wensen van veeleisende klanten over de hele wereld te voldoen, helpt ervoor te zorgen dat elke JAFRA product effectief, veilig en van de hoogste kwaliteit is .

Uitgebreid Testen

Elke JAFRA formule wordt uitgebreid onderzocht en getest – in alle fasen van de ontwikkeling en productie – om de kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid ervan te waarborgen. Strenge product zuiverheid, integriteit en performance testen houden onder andere in, minimaal een jaar durende evaluaties door dermatologen , oogartsen, schoonheidsspecialisten, kinderartsen en toxicologen op onafhankelijke, gerenommeerde testlaboratoria in de VS en Europa.

Test protocollen omvatten :

  • Ingrediënt Evaluatie
  • Toxicologie beoordeling
  • Ingrediënt analyse en het product stabiliteit testen
  • Microbiologie / Preservation studies
  • Claim Onderbouwing
  • Consumenten gebruik en Efficiëntie
  • Klinische Veiligheid testen

dermatologisch getest

Het Proces

Strikte naleving van de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen is verplicht. Wanneer een nieuwe formule ontwikkelt wordt, onder gaat deze een reeks tests onder toezicht van het Onderzoek & Ontwikkeling team in het Kwaliteitscontrole lab te Californië, voordat het in productie genomen wordt in het moderne productiecentrum in Queritaro, Mexico.

De beveiligde faciliteit verwerkt meer dan 1.200 verschillende ingrediënten in de productie van zo’n 500 producten vanuit de hele wereld – producten die moeten voldoen aan JAFRA’s hoge eisen voor excellentie en effectiviteit, alsmede de behoeften van de klant en de wettelijke eisen van de internationale markt. Met behulp van state-of-the-art machines en strenge kwaliteitscontrole procedures; testen fabricage deskundigen de productiebatches gedurende het productieproces.

Monsters worden genomen in het begin, midden en einde van elke productie om de zuiverheid en de werkzaamheid van het eindproduct te garanderen. Alleen dan wordt een product geacht waardig te zijn voor het merk JAFRA. Alle producten worden dermatologisch getest en ontwikkelt.


Er worden geen dieren gebruikt voor het testen van JAFRA producten. JAFRA is daarmee dierproefvrij

Deel op Social Media