Home » Beauty Tips » Brow Pomade Review

Brow Pomade Review

Altijd leuk natuurlijk als je een nieuw product laat testen door iemand die nog niet bekend is met onze producten. Uiteraard kan ik jullie zelf vertellen hoe geweldig onze producten zijn. Ik zou dan ook absoluut de waarheid spreken alleen komt het dan wel een beetje over als “Wij van WC Eend adviseren WC Eend” 🙂
In Oktober een leuke actie opgezet waarin ik een “model” zocht voor de nieuwste Brow Pomade (vergelijkbaar met de Dipbrow van Anastasia Beverly Hills alleen dan leuker geprijsd). Op 1 november is Desire Sieraad de winnares gewonnen en ik heb haar een mooi setje Brow Pomade warm Brown en een Lift potlood toegestuurd.

De kleur warm brown is gekozen vanwege Desire haar haarkleur. De Dark Brown zou in mijn ogen haar gezicht te hard maken.

Review:

Ik heb de Brow Pomade & Lift potlood gewonnen..

En ik mocht het uitproberen, 1e foto is voor en 2e is na, nu heb ik vrij donkere wenkbrauwen dus het verschil is niet zo heel groot.
Je ziet het wel. Ik vond de lift potlood erg prettig. De crème is iets stug dus niet teveel gebruiken anders krijg je klontjes (lijkt dan of er gel op je wenkbrauwen zit).

Maar na nog een keer proberen ging het goed.
Voor mensen die lichte wenkbrauwen heeft is dit een mooie oplossing en iedereen kan het snel doen..het is er ook goed af te krijgen met reinigings producten. Overal ben ik tevreden, je kan met dit product mooi de wat open stukjes in je wenkies! mooi inkleuren.
Ik zeg koop het product want dit kan je niet missen in je toilettasje/make-up tasje

Groetjes Desire

desire_sieraad

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter