Home » Algemeen » Broertje dood aan partys?

Broertje dood aan partys?

Geplaatst in: Algemeen, Jafra Presentatie 0

Heeft u een broertje dood aan partys?

Geen probleem, u kunt namelijk altijd rechtstreeks via mijn webshop de Jafra producten bestellen. Dit gaat makkelijk, snel, veilig en u kunt met IDeal / Paypal betalen.
Voelt u zich niet prettig bij een online bestelling neemt u dan gerust contact met mij op. Jafra Cosmetics staat al 60+ jaar voor persoonlijke service!

Heeft u behoefte aan advies over uw huid, kleuren of iets anders? Ook hiervoor hoeft u geen party / presentatie te boeken u kunt gewoon contact met mij opnemen. Ik geef u graag advies en indien gewenst komt ik ook in de omgeving van Heerhugowaard persoonlijk bij u langs.

 

 

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter