Home » Beauty Tips » Een blij opgelucht gezicht van een tiener

Een blij opgelucht gezicht van een tiener

De pubertijd is voor een tiener zo’n moeilijke periode.

Tiener; de middelbare school is compleet anders dan de basisschool, hormonen gieren door je lichaam, je voelt je soms happy en soms boos en down om onverklaarbare redenen.
Waar je eerst de grootste en oudste was ben je nu de kleinste en de jongste en verdorie .. dan krijg je ook nog eens last van acne of puistjes.

Hoe onzeker kan je worden omdat jouw huid er niet gaaf uitziet? MEGA onzeker!

Wij kunnen als ouders niet alles doen om onze kinderen voor alles te beschermen. Sommige dingen hebben wij niet in de hand en ook kinderen moeten tegenslagen verwerken, leren dat je moet omgaan met problemen en oplossingen zoeken. Maar … daar waar wij WEL kunnen helpen zullen wij helpen.

Onzekerheid vanwege de jeugdpuistjes, acne en onzuivere huid daar kunnen wij als ouders iets mee doen!!
Goede huidverzorging is belangrijk. Geen zeep gebruiken maar speciaal voor de huid bestemde producten. 2x daags jouw tiener de huid goed laten verzorgen.

Net zo goed als jij jouw tanden poetst, dat jij oplet met eten om jouw lichaam te verzorgen, deodorant op doet en je haren wast moet jij eigenlijk ook om jouw huid denken. De huid is de grootste orgaan van ons lichaam en helaas vaak ook het meest verwaarloosde orgaan

2x daags reinigen en verzorgen

2x per dag ‘s morgens en ‘s avonds verzorgen. NIET met zeep wassen want zeep is heel slecht voor jouw huid. Bijna iedereen begrijpt dat je ‘s avonds je gezicht moet wassen om de make-up er af te halen maar ook vanwege alle fijnstof – vuil die je op de dag oploopt. ‘s Morgens reinigen is net zo – misschien wel nog – belangrijker dan ‘s avonds. In de nacht is jouw lichaam hard aan het werk om te herstellen, ook jouw huid. Jouw huid is bezig te “regenereren” zoals het mooi heet. Beschadigde cellen worden gerepareerd, afval wordt verwerkt en afgestoten enz. enz. Puistjes heb je over het algemeen dan ook ‘s morgens en krijg je zelden op de middag of avond.

Als jij ‘s morgens met een watje over jouw gezicht gaat dan zal je zien hoeveel vuil er van jouw gezicht afkomt.

Reinigen is de basis van alles. Een goed gereinigde huid neemt ook meer werkstoffen van de huidverzorging op en ziet er gezond en fris uit.

De Teens lijn speciaal voor de tiener / puber

Jafra Teens Set is een set met alle producten die jij nodig hebt om je huid goed te verzorgen. 3 producten met maar liefst 21% korting! Ideaal voor de tieners met probleem huid. Teens line is speciaal voor de huid, die reageert op de hormoonwisselingen tijdens de puberteit. Vermindert vet- en talgafscheiding. Niemand wil graag een onzuivere huid of puistjes, dit kan je voorkomen of verminderen door de huid goed te verzorgen. 2x daags verzorgen ’s morgens en ’s avonds is belangrijk. Met de Jafra Teens Set heb je alle tools in handen.
Een cleanser om te reinigen, de Tonic en de hydraterende lotion voor de verzorging.

Wat doet het?

  • Verkleint de poriën
  • Verwijdert make-up, onzuiverheden en overmatig vet
  • Zorgt voor een zachte huid en helpt om de huidstructuur te verbeteren
  • Matteert de huid
  • Stimuleert de huid
  • Vermindert puistjes en mee-eters
  • Hydrateert en verzorgt direct
  • reguleert de talghuishouding en helpt om puistjes en onzuiverheden te voorkomen

Wil jij de Teens Set bestellen? Dit kan snel en gemakkelijk in de webshop Teens Lijn 

Jafra Cosmetics producten zijn dierproefvrij, op plantaardige basis en wij bieden garantie op de producten.

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter