Home » Jafra Presentatie » Bijzondere Voeten Workshop

Bijzondere Voeten Workshop

Geplaatst in: Jafra Presentatie 0

Gisteravond een cadeautje gekregen, want zo voelde het.

Bijzondere Voeten Workshop

Ik was gisteravond bij een bijzonder gezelschap. Een groep van 6 dames (normaal zijn ze met 8 personen) van de voetreflex groep. Deze vrouwen zijn ooit samen op de cursus voetreflex geweest en komen elke maand een avond bij elkaar om op elkaar te “oefenen”. De achterliggende gedachte is in contact blijven maar ook het feit dat zij altijd met de voeten bezig zijn van anderen en deze avond hun eigen voeten gedaan worden.

3 tegenover 3 zaten ze heerlijk eerst hun voeten te weken in een voetenbad. Vervolgens hebben zij elkaars voeten behandeld met Jafra haar Intensive Callus Remover . Deze moet je even 5 – 10 minuten inwerken, de voeten weer even weken en vervolgens verwijder je de crème en alle dode huidcellen met de Peppermint Foot Scrub. De doge hielen insmeren met de Intensive Heel and Foot Repair en vervolgens de gehele voet lekker in masseren met de Peppermint Foot Balm.

De hele sfeer gisteravond was vol gezelligheid, warmte en Zen.

De voet massage die zij elkaar gaven, de werking maar ook de geur van de Peppermint voet producten zorgden ervoor dat zij allemaal hun dagelijkse zorgen en stress konden los laten. Volledige ontspanning.

Fantastisch om mee te mogen maken en deze avond deel te mogen zijn van dit bijzonder gezelschap. Ik verheug mij nu al op de nieuwe afspraak eind november / begin december waarbij ik de dames uit hun “comfort zone” ga halen en een fantastische gezichtsverzorgingsworkshop ga geven.

Dank jullie wel!

Boek hier jouw leuke vriendinnen workshop!

Deel op Social Media

Laat een Reactie Achter