WIL JIJ ER JONGER UITZIEN DAN JE WERKELIJK BENT VOOR SLECHTS €1,= PER DAG?

Goed verzorgd uiterlijk is het eerste waar iemand naar kijkt en je krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk. Investeer nu in jouw uiterlijk en zorg goed voor jouw huid want jij hebt er maar 1.

Wil jij er goed verzorgd en jonger uitzien dan jij werkelijk bent? Dat kan je bereiken door de Royal Jelly Ritual lijn te gaan gebruiken. Alle producten uit deze lijn trekken snel in je huid en voelen niet vettig. Het unieke van deze gezichtsverzorgingslijn is dat jij hem kunt aanpassen aan jouw huid behoefte en oplossingen biedt voor elk huid probleem.

De ideale huidverzorging voor de veeleisende vrouw . Houd je huid jonger, strakker en stralender!

ONGELOOFLIJKE KORTING:   niet €327,= maar SLECHTS €179,=
Top kwaliteit producten waarmee u 6 maanden doet.  
Dit komt op 1 euro per dag.

EXTRA KADO:  Royal Jelly Lipstick & Paris et Moi eau de parfum 50ml twv €63,50

De Royal Jelly Ritual biedt individuele oplossingen voor elke dag.

Baanbrekende technologie met Royal Gelee maar ook de nieuwste ROYAL ACTIVE PEPTIDE – de nieuwe ontdekking in de beauty-wetenschap – verzacht tekenen van huidveroudering en maakt je huid weerbaarder tegen stress en schadelijke milieu-invloeden.

Alle luxueuze producten uit onze nieuwe Royal Jelly Ritual-serie zijn gebaseerd op onze werkzame, voedingstof rijke koninginnengelei en zitten vol met vitaminen, die aan alle behoeften van de huid voldoen – niet alleen in de loop der tijd, maar iedere dag. Ons belangrijkste product, de Royal Jelly Global Longevity Lotion, bevat nu het nieuwste en meest vooruitstrevende ingrediënt van JAFRA, de RoyalActive Peptide.

Dit baanbrekende ingrediënt wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion gebruikt, die tot onze nieuwe verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoort. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnengelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren.

Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Wat zit er in het pakket?

U kiest uw eigen gepersonaliseerde huidverzorging:

 

Gentle Cleansing Milk: Reinigt jouw huid op een milde wijze en voedt de huid al met 20 vitamines en mineralen

Global Longevity Eyecreme: Direct een jeugdige en stralend uiterlijk rond de ogen. Kringen onder de ogen en zwellingen worden gereduceerd.

Royal Jelly Body Complex Pot van 200mg. Deze zeer rijke, exclusieve Bodycream komt tegemoet aan de hoogste eisen van luxueuze lichaamsverzorging.
Met de meest waardevolle ingrediënten, zoals royal jelly, cellspan complex en hyaluronzuren, en een zeer vooruitstrevende toepassingstechnologie, verstevigt en verzorgt deze crème de huid van top tot teen, vanaf het eerste moment van gebruik. Een hele droge huid verandert in een zijdezachte huid.

Altijd een mooie stralende huid

 

Hydration serum: Werkt doelgericht in de huid, brengt 24 uur lang continu vocht in. Versterkt de afweerbarrière en voorkomt vochtverlies dankzij vitamine E.

Solar SPF50: Beschermt tegen de schadelijke invloed van de zon. Bescherming van de huidstructuur en vermindering van ouderdomsvlekken. Is geen sunblock, zet UVA-UVB stralen om in niet schadelijke infrarood waardoor u bruin wordt.

Global Longevity Balm: Eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide, Dringt diep in de huid tot wel de onderste laag van de Epidermis waar het zorgt voor meer aanmaak van nieuwe cellen en voed de cellen. Geschikt voor een vettere tot normale huid.

** Heeft u een droge tot zeer droge huid vermeldt dit dan bij de notities, u ontvangt dan de Global Longevity Creme ipv de Global Longevity Balm: 

 

EXTRA KADO: Royal Jelly Lipstick & Paris et Moi eau de Parfum 50ml met een waarde van €63,50

Garantie op uw aankoop!

 

Alle producten van Jafra Cosmetics zijn  met de grootste zorg ontwikkeld. Op plantaardige basis, dermatologisch getest en dierproefvrij.
Jafra Cosmetics staat al 61 jaar voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige cosmetica producten en is absoluut overtuigt van de kwaliteit.
Mocht u toch ondanks alles een reactie krijgen op een van de producten dan biedt Jafra Cosmetics u 3 maanden garantie.

U kunt dus ten alle tijden veilig uw producten kopen!

Deel op Social Media